Palvelut

RESEPTILÄÄKKEET

Palvelemme sinua kaikissa resepteihin ja lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Lääkärin määräämiä reseptilääkkeitä noutaessasi ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkistaa aina lääkkeesi yhteensopivuuden olemassa oleviin lääkkeisiisi.

Reseptien uusiminen ja toimittaminen
Jos reseptisi kaipaa uusimista lääkärikäyntien välissä, voimme tehdä sähköisen reseptin uusimispyynnön apteekissamme edellyttäen, että lääkäriasema vastaanottaa niitä.

Lääke- ja hintaneuvonta
Opastamme sinua oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa lääkekäytössä. Etsimme sinulle sekä oman lääkityksesi että Kela-korvauksen kannalta sopivimmat lääkemäärät.

Lääkevaihto
Ehdotamme aina lääkevaihtoa, mikäli lääkkeesi on vaihdettavissa edullisempaan valmisteeseen. Myös useimmista itsehoitolääkkeistä löytyy edullisempia vaihtoehtoja.

Schengen-todistukset
Matkustaessasi Schengen-alueelle tarvitset tullia varten erillisen todistuksen, jos mukanasi on huumausaineiksi tai psykotrooppiseksi aineiksi luokiteltavia lääkkeitä. Kirjoitamme Schengen-todistuksen sinulle niistä lääkkeistä, jotka olet hankkinut apteekistamme. Todistusta hakiessasi sinulla pitää olla mukanasi voimassaoleva passi.

NOUTOLOKERIKKO

Steissin apteekin noutolokerikko sijaitsee Helsingin rautatieaseman länsisiiven Kauppakujalla pohjakerroksessa, johon pääsee hissillä tai portaita, jotka sijaitsevat vastapäätä VR-palvelupistettä. Seuraamalla matkatavaralokerikko ja WC -opasteita löytää perille.

Asiakas sopii apteekin kanssa tarvitsemansa apteekkituotteen toimituksen noutolokeroon ja apteekki toimittaa valmisteen haettavaksi noutolokerosta. Asiakas saa matkapuhelimeensa tekstiviestillä lokeron avauskoodin ja voi hakea apteekkioston itselle sopivana aikana aseman aukioloaikoina. Noutolokerotoimitukset ovat mahdollisia vain maksetuille tai laskutetuille ostoille. Verkkokauppaostokset toimitetaan asiakkaan niin halutessa noutolokerikkoon.

ELÄIMILLE

Kotieläinten hyvinvointi on meidän ihmisten vastuulla. Oli kyse punkkien torjunnasta tai matokuurista autamme sinua valitsemaan lemmikillesi sopivat tuotteet. Meiltä saat luonnollisesti myös eläinlääkärin määräämät reseptilääkkeet.

ITSEHOITO JA HYVINVOINTI

Steissin Apteekista löydät hyvän valikoiman itsehoitolääkkeitä ja -tuotteita hoitamaan lievempiä sairauksia tai helpottamaan lyhytkestoisia ja väliaikaisia oireita. Lääkkeiden ja hoitotarvikkeiden lisäksi saat meiltä turvalliset ja tutkitut vitamiinit ja hivenaineet sekä erityisravintovalmisteet. Myös ihonhoito on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Apteekistamme löydät laadukkaat ihonhoitotuotteet herkän ja ongelmaisenkin ihon hoitoon.